Vi är ett härligt gäng damer och tjejer som vill både umgås, ha trevlig och spela lite golf. Den extra twisten på detta är att skapa en rolig tävling och event. Tjejtouren handlar om att stötta varandra och hjälpas åt att alltid ha en trevlig stämning i bollen.

Touren består av flertalet deltävlingar där man samlar in poäng till den stora finalen. Samtliga rundor spelas som slaggolf och så räknar vi antalet puttar. Varje deltävling har en dagens vinnare – Best Lady – och dagens puttare – Putting Lady.

Vi har tio deltävlingar (inklusive finalen) som ligger utspridda runt Mälaren men det är bara dina fem bästa rundor som räknas på touren och på så sätt behöver man inte delta på alla deltävlingar. Regler hittar ni under en egen sida.

Följande golfklubbar är inbokade för kommande säsong:

The Grande Finale: Den 30 augusti – 2 september hålls Årets sista tävling som ska ge lite extra krydda till ledartavlan, så vi kopierar PGA tourens upplägg där man här istället får dubbla poäng. Läs mer om upplägget på finalen under Grande Finale!

När säsongen har kommit igång kommer en Leaderboard att presenteras här men än så länge väntar vi på att gräset ska bli grönare…

Tävlingsavgift: 500 kr för samtliga deltagare som gäller både deltävlingar och hela touren

Kontaktperson för Tjejtouren Mälaren:
Ann-Sofi Knutsson Persson
Mail persson@ridderling.se
Telefon 070-730 2004 (helst sms eller Messenger)
Golf id: 710131-031

Catarina Nord Nilsson
Mail: catarina.nordnilsson@gmail.com
Telefon: 070-494 19 64
Golfid: 630509-015