Ladies Invitational

Den här tävlingen är otroligt omtyckt och självklart fortsätter vi med den även 2022.
Många uppskattar möjligheten att få spela och tävla med sin väninna men på tider och dagar som passar dem bäst. Vi har fått så otroligt trevliga tack mail, några har vi publicerat i våra sociala medier, med deras godkännande förstås.
Jag vill också berätta att vi har njutit av att se hur ärligt ni spelat och skickat in era scorekort,på flera av dem har deltagarna tom strukit samma hål, precis om det ska det vara.

Tävlingen;
Du bildar par med en väninna och spelar bästboll/poäng 18 hål.
Ni kan välja att spela upp till 3 rundor mellan den 1 april och 31 augusti, men det är den bästa rundan som räknas. Man måste ha med en markör i bollen som signerar scorekortet.

Spelform;
2 manna bästboll, poäng
Den bästa rundan räknas. Scorekortet ska vara signerat av markör och skickas till oss senast 31 augusti 2021.

Prisbord;
Vi delar ut ett första, ett andra och ett tredjepris till de som lyckats bäst med tävlingen.
Dessutom lottar vi ut en del priser, antalet priser baseras på antalet tävlande.

Tävlingsavgift;
250 kronor per person för alla 3 rundorna, ev greenfee betalas direkt till klubben
Tävlingsavgiften ska vara oss tillhanda före första rundan, vi ser gärna att ni betalar för hela laget samtidigt, dvs 500 kronor med namn / golfid på båda.

Anmälan;
Ni anmäler er i par med namn, golf id och hemmaklubb till susanne@tjejtouren.se, när anmälningsavgiften är erlagd har ni säkrat er plats i tävlingen.

Resultat 2022
Vi gratulerar Veronica Arvidsson och Maria Boström till vinsten 2022 med hela 53 poäng och ett golfpaket på Hooks Herrgård.
På andra plats med 50 poäng kommer Pia Sandberg och Gunilla Mårtensson, grattis till greenfeebiljetter på Landskrona GK.
På tredje plats med 49 poäng hittar vi Marie Louise Moberg och Anna Karin Forsberg, grattis till greenfeebiljetter på Västerås GK.

Dessutom lottar vi ut 4 Select Golf kort, korten som ger er massor av erbjudanden
Grattis Inger Jansson, Riita Rautto, Annika Lind och Susanne Holmberg.

Mvh Susanne